Opuštajuća magla melodija zvana Reestar

Tople teme sa tihim krckanjem vinila u pozadini, atmosferični zvuci i opuštajući eho daba su pojmovi koji najbolje opisuju muziku koju stvara Reestar.

Nakon što je otkrio magiju tehna, Marko ReestarRistić se zaljubio u elektronsku muziku. Sebe je pronašao u muzičkoj produkciji koja je postala njegova svakodnevna terapija, a zvuk – izraz najintimnijih emocija kroz koje je upoznavao sebe. Tokom istraživanja, postao je fasciniran dokumentarnim filmovima o svemiru i neobjašnjenim misterijama sveta, što se i odrazilo na njegovu kreativnost. U priču je ušao efektovani zvuk daba u kome je pronašao svoj mir i balans.

Pod pseudonimom Reestar, fokusiran je na muziku koju karakterišu dub techno, deep house i ambijentalna produkcija, dok kao Razlog Nepoznatkombinuje masivne, duboke, offbeat motive u želji da održi ono u čemu istinski uživa – priroda, mrak i kosmos. Ovo su trenutne koordinate njegovih putovanja u nepoznato, koja su zabeležena na etiketama Hello Strange, Superordinate Dub Waves i The Purr među ostalim.

Na Soundcloudstrani kači svoju omiljenu muziku, koju često poklanja. Jedna od takvih traka je “Out of Mind”, eterični dab tehno koji vodi na tajanstveno putovanje kroz maglu hipnotišućih zvukova. Ravnomerni ritam prati mekana, vazdušasta melodija promenljive gustine koja stvara dinamičnu atmosferu kombinavanjem reverbacije sa efektom kašnjenja (delay). Kao inspiraciju za ovu traku, mladi kruševljanin navodi mir koji je iskusio tokom “dugih šetnji po šumskim predelima rodnog kraja, pod zvezdanim noćnim nebom i narandžastim uličnim svetlima.”

Markov prvi album, Voyages of Innervisions, nedavno je objavljen za Deep Electronics Podcast. Kako bi ispromovisao svoj trud, Reestar je podelio sa nama “Out of Mind” koji pruža uvid u zvuk novog izdanja – ambijentalni pejzaži snova, opuštajuća elektronika i nepregledna dubina atmosferičnog tehna.

Novu muziku besplatno preuzmi iznad, sa Dissolved in Sound Soundcloudstrane gde se predstavljaju zvuci talentovanih kreativaca. U slučaju prekoračenog limita skidanja –podrži umetnika i kontaktiraj ga direktno radi više informacija, te istraži njegov autentični autorski sadržaj.